Constructief op en naast de werf
Hoogwaardige totaalinrichting
Eigen productie ventilatieplafonds
30 jaar in de vingers
Gerenommeerde projecten

Constructief op en naast de werf

Necap Construct heeft een constructieve ingesteldheid. Die mentaliteit mondt uit in een gezond bedrijf. We zijn een stabiel team van 20 personen die elk hun eigen focus hebben en oplossingsgericht werken. Ook bij onze partners zoeken we die positieve spirit en zin voor kwaliteit op.

Hoogwaardige totaalinrichting

Onze eigen medewerkers en onze loyale partners beschikken over een brede kennis in wanden, vloeren, akoestische producten en plafonds. Necap Construct biedt dus een totaalpakket voor elke bouwlaag. Totale binnenafwerking – zoals schrijnwerk op maat, plaatsing van deuren, en kwaliteitsvol pleister- en schilderwerk – vervolledigt ons aanbod dat afgestemd is op klasse 8 aannemers en projectontwikkelaars.

Eigen productie ventilatieplafonds

De Metal Pantiles die Necap Construct zelf produceert hebben zowel functionele als esthetische voordelen. Naast ventilatie voor grootkeukens, laboratoria of computerzalen zijn de panelen ook ideaal om akoestiek te verbeteren en een eigentijds karakter aan te meten.

30 jaar in de vingers

Meer dan 20 jaar ervaring met totaalafwerking van toonaangevende B2B-realisaties staan op onze teller: kantoorcomplexen, sport- en wellnessfaciliteiten, ziekenhuizen, woonzorgcentra en laboratoria, hotels en studentenhuisvesting, en logistieke gebouwen in België en Nederland. Thomas Pacco nam in 2015 Necap Construct over. Sindsdien staat professionalisering en kwaliteit nog steeds boven expansie om de veelzijdige verwachtingen van vandaag in te lossen.

Gerenommeerde projecten

Voor het eigentijdse kantoorgebouw van mediagroep DPG Media werkten we in opdracht van Bouwgroep Besix. Het klikte met CIT Blaton bij de renovatie van het iconische Royale Belge. We sloegen recent de handen in elkaar met Ghelamco voor het geavanceerde gebouwencomplex The Wings en voor de BREAM Excellent Iris Tower, hoofdkantoor van het Brussels Gewest aan het Noordstation.

WANDEN
1000000
PLAFONDS
250000
MEER DAN
400